Informes, consultes i circulars

Actuem com a òrgan consultiu en qüestions relatives al desenvolupament lliure i competitiu dels mercats de comunicacions electròniques i en el procés d’elaboració de normes que afectin el nostre àmbit de competències i el sector de les telecomunicacions, com indica l’article 70.2l de la Llei 9/2014, de 9 de maig, general de telecomunicacions, i la seva normativa de desenvolupament, i dins de la comesa i les funcions que s’estableixen per a la CNMC en els articles 1 i 5 de la Llei 3/2013, de 4 de juny, de creació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

D’altra banda, en el marc concret dels plans d’aprovació d’ajudes públiques dirigits a afavorir el desplegament de xarxes de banda ampla, elaborem un informe sobre la fixació dels preus i les condicions d’accés a l’engròs a les infraestructures que siguin objecte d’ajuda i sobre altres qüestions relatives a la competència efectiva dels mercats.

En definitiva, d’acord amb aquestes competències, informem sobre projectes normatius d’àmbit nacional i autonòmic, plans d’ajudes públiques, instruments d’ordenació d’àmbit territorial inferior, i resolem consultes plantejades pels operadors i agents afectats sobre la normativa i les matèries que puguin afectar el desenvolupament del mercat.

 

Informes

Últimos 10 informes en el ámbito telecomunicaciones
Número
Asunto
Fecha

INF/DTSA/328/23

Tots els informes de telecomunicacions

Consultes

Últimas 10 consultas en el ámbito telecomunicaciones
Número
Asunto
Fecha

Totes les consultes de telecomunicacions

Informes de propostes normatives

Últimos 10 informes de propuestas normativas en el ámbito telecomunicaciones
Número
Asunto
Fecha

Todos los informes de propuestas normativas de telecomunicaciones

Circulares

Últimas 10 circulares en el ámbito telecomunicaciones
Número
Asunto
Fecha

Totes les circulars de telecomunicacions

Altres informes sectorials

La Sotsdirecció d’Estadístiques i Recursos Documentals elabora informes, estudis i estadístiques sobre el sector de les telecomunicacions i de l’audiovisual. Aquests documents es poden trobar al cercador amb la paraula “ESTAD” i les estadístiques al portal CNMCDATA.

CNMCDATA

data.cnmc.es

Todos los informes sectoriales